Županija

‘ZLATNA NARANČA’ Započele prijave za izbor najboljih primjera ruralnog turizma u županiji

'ZLATNA NARANČA' Započele prijave za izbor najboljih primjera ruralnog turizma u županiji

Do 28. ožujka u tijeku su prijave na poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu godišnje nagrade ZLATNA NARANČA – najbolji primjeri ruralnog turizma Dubrovačko-neretvanske županije za 2018. godinu.

Kako bi se potaknula i naglasila važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u službi ruralnog turizma, Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA i ove godine, treći put zaredom, organiziraju ovaj izbor.

Pozivaju se svi poslovni subjekti koji se bave nekim oblikom ruralnog turizma da se jave svojim gradovima, općinama ili turističkim zajednicama mjesta kojem pripadaju i zajedno s njima ispune prijavu te prikupe prateću dokumentaciju za ovaj natječaj. Jedinice lokalne samouprave ili lokalne turističke zajednice podnose prijave prema organizatoru, ali i same mogu predložiti kandidate za koje smatraju da mogu konkurirati za nagradu.

Ocjenjivačka komisija će provoditi izbor u dva kruga. U prvom krugu će se na temelju prijava i tražene dokumentacije izabrati do 15 finalista, nakon čega će se u drugom krugu, provjerom na terenu, izabrati pobjednici.

Pobjednici osvajaju:
1. nagrada – Zlatna povelja i statua
2. nagrada – Srebrna povelja
3. nagrada – Brončana povelja

Prvonagrađeni dobiva i poklon bon u iznosu od 5.000,00 kn kojim može nabaviti robe i/ili usluge kojima će dodatno poboljšati kvalitetu svoje ponude.

Poziv je otvoren 14. ožujka do zaključno 28. ožujka 2018.

Više informacija može se pronaći na službenoj stranici.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist