Županija

ZLATNA NARANČA Biraju se najbolji primjeri ruralnog turizma u županiji

ZLATNA NARANČA Biraju se najbolji primjeri ruralnog turizma u županiji

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA i ove godine organiziraju ”ZLATNU NARANČU’ – izbor najboljih primjera ruralnog turizma u DNŽ.

Riječ je o nastavku projekta kojim se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitenog pristupa u vođenju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u službi ruralnog turizma.

-Ovim putem pozivaju se svi poslovni subjekti koji se bave nekim oblikom ruralnog turizma da se jave svojim gradovima, općinama ili turističkim zajednicama mjesta kojem pripadaju te zajedno s njima ispune prijavu te prikupe prateću dokumentaciju za ovaj natječaj. Prijavu prema organizatoru podnosi jedinica lokalne samouprave ili lokalna turistička zajednica, koje i same mogu predložiti kandidate za koje smatraju da mogu konkurirati za nagradu.
Poziv je otvoren od 31. ožujka do zaključno 14. travnja 2017. – javljaju iz DUNEA-e.

Pravilnik za ocjenjivanje i izbor kandidata za nagradu ‘ZLATNA NARANČA – najbolji primjeri ruralnog turizma u DNŽ’ može se pronaći na stranicama Dubrovačko-neretvanske županije i DUNEA-e.

Najbolje će birati ocjenjivačka komisija u dva kruga izbora – u prvom će se na temelju prijava i tražene dokumentacije izabrati do 15 finalista, između kojih će se potom, provjerom na terenu, izabrati pobjednici.
Pobjednici osvajaju: 1. nagrada – Zlatna povelja i statua; 2. nagrada – Srebrna povelja i 3. nagrada – Brončana povelja. Prvonagrađeni dobiva i poklon bon u u iznosu od 5.000,00 kn kojim može nabaviti robe i/ili usluge za dodatno poboljšanje kvalitete svoje ponude. Svi finalisti će biti predstavljeni u posebnoj brošuri.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist