Sport

ZLATNA GENERACIJA Mario, Michel, Marko i Đivo u pratnji trenera Frana kod župana

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenica Žaklina Marević primili su  plivače PK Jug koji su osvojili medalje na završenom Prvenstvu Hrvatske.

Mario Šurković, Michel Brassard, Marko Baletin i Đivo Damić, u pratnji svog trenera Frana Ćirka, s Prvenstva Hrvatske su se vratili s ukupno 17 medalja, na čemu im je župan Dobroslavić uputio srdačne čestike.

– Čestitam vam na ovom velikom uspjehu, mi izuzetno cijenimo uspjeh koji ste postigli, znamo da to nije jednostavno, da je konkurencija snažna, a vaš uspjeh je potvrda i talenta i rada i upornosti, ali i struke – vašega Kluba, kao i vaših roditelja, koji vam pružaju svesrdnu podršku – kazao je župan i dodao kako vjeruje da će ustrajno raditi i dalje i ostvarivati nove uspjehe.

Mario Šurković, koji se s Prvenstva Hrvatske vratio s najviše medalja, zahvalio je županu i Županiji što prepoznaju i vrednuju rad PK Jug, istaknuli su iz Županije.

-Najdraža uspomena s ovog natjecanja je zlatna medalja u disciplini štafete na 200 m kraul, jer je to naša zajednička medalja i kruna našeg zajedničkog rada – dodao je Mario Šurković.

Trener Frane Ćirak također je zahvalio županu na pozivu za prijem, ali i što Županija prati i vrednuje rad Jugovih plivača, istaknuvši kako su ove medalje rezultat iznimnog rada i truda.

-Momci su stvarno ostvarili velik uspjeh, koji je kruna cijelogodišnjeg rada te su zaključili sezonu na najbolji mogući način. Napokon imamo dobru mušku plivačku ekipu, koja je naša budućnost, i vjerujemo da ćemo nastaviti s ovakvim rezulatima, a na nama je da pronađemo način da ih zadržimo u Dubrovniku – istaknuo je Ćirak.

Pročitajte još

U SUBOTU SUSRET GOŠKA S NK HRVACE Publika se vraća na lapadske tribine

Dulist

‘TATA JE NAJPONOSNIJI’ Roko Prkačin najmlađi kapetan u povijesti Cibone!

Dulist

SELEKTIRANO, POD MASKAMA ILI NA OTVORENOM Kako ove jeseni zadržati dobru formu?

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija