Sport

ZLATNA GENERACIJA Mario, Michel, Marko i Đivo u pratnji trenera Frana kod župana

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenica Žaklina Marević primili su  plivače PK Jug koji su osvojili medalje na završenom Prvenstvu Hrvatske.

Mario Šurković, Michel Brassard, Marko Baletin i Đivo Damić, u pratnji svog trenera Frana Ćirka, s Prvenstva Hrvatske su se vratili s ukupno 17 medalja, na čemu im je župan Dobroslavić uputio srdačne čestike.

– Čestitam vam na ovom velikom uspjehu, mi izuzetno cijenimo uspjeh koji ste postigli, znamo da to nije jednostavno, da je konkurencija snažna, a vaš uspjeh je potvrda i talenta i rada i upornosti, ali i struke – vašega Kluba, kao i vaših roditelja, koji vam pružaju svesrdnu podršku – kazao je župan i dodao kako vjeruje da će ustrajno raditi i dalje i ostvarivati nove uspjehe.

Mario Šurković, koji se s Prvenstva Hrvatske vratio s najviše medalja, zahvalio je županu i Županiji što prepoznaju i vrednuju rad PK Jug, istaknuli su iz Županije.

-Najdraža uspomena s ovog natjecanja je zlatna medalja u disciplini štafete na 200 m kraul, jer je to naša zajednička medalja i kruna našeg zajedničkog rada – dodao je Mario Šurković.

Trener Frane Ćirak također je zahvalio županu na pozivu za prijem, ali i što Županija prati i vrednuje rad Jugovih plivača, istaknuvši kako su ove medalje rezultat iznimnog rada i truda.

-Momci su stvarno ostvarili velik uspjeh, koji je kruna cijelogodišnjeg rada te su zaključili sezonu na najbolji mogući način. Napokon imamo dobru mušku plivačku ekipu, koja je naša budućnost, i vjerujemo da ćemo nastaviti s ovakvim rezulatima, a na nama je da pronađemo način da ih zadržimo u Dubrovniku – istaknuo je Ćirak.

Pročitajte još

IVA OBERAN Judo mi je na prvom mjestu, a tata mi je velika podrška

Maria Prkut

TREĆE KOLO MULTISPORT LIGE Jakša Diklić i Ana Lučić pobjednici Akvatlona u Kuparima

Dulist

NA LISTI I SEDAM JUGAŠA Tucak okuplja vaterpoliste u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija