Natrag
16.2.2019 00:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Zlatko Bender umjesto Šegedina

29.8.2012 @ 14:46 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Bivši šef dubrovačke ispostave Hrvatskih cesta i trenutni direktor gradnje Hrvatskih cesta za Dubrovačko-neretvansku županiju Zlatko Bender od 1. rujna vraća se na čelo dubrovačke ispostave.

Bender je navodno na novo radno mjesto izabran ispred bivšeg zamjenika župana Dubrovačko – neretvanskog, prvim SDP-ovcem Ploča, Iva Karamatića, koji je bacio oko na to radno mjesto, ali se naknadno povukao iz ‘utrke’. Sam Karamatić je, pak, za duList negirao interes za mjesto šefa dubrovačke ispostave HC-a.

– Ne znam za to, nisam se javljao na natječaj. Tko vam je to rekao? Nemam pojma, nisam s tim upoznat. Je li bio neki natječaj? Mene dosad nitko nije kotaktirao – rekao nam je Karamatić.
Podsjetimo, u sklopu plana reorganizacije, Hrvatske ceste početkom kolovoza raspisale su natječaj za nove šefove ispostava u devet hrvatskih gradova, među njima i u Dubrovniku.
 
Cijeli tekst o smjeni u dubrovačkoj ispostavi Hrvatskih cesta potražite u novom broju duLista.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana