Sport

ŽKK RAGUSA DUBROVNIK ‘Savršenu sezonu nikad nećemo izbrisati iz naših glava’

ŽKK RAGUSA DUBROVNIK 'Savršenu sezonu nikad nećemo izbrisati iz naših glava'

Sport katkad nije pravedan, nerijetko je i okrutan, ali igrač koji nije zaslužio isključenje ipak spava mirnijim snom nego sudac koji ga je namjerno i nepravedno isključio. Izbrisati savršenu sezonu iz naših glava nećemo nikad – komentirali su iz ŽKK Ragusa Dubrovnik na Facebooku odluku od Hrvatskog košarkaškog saveza o prekidanju svih natjecanja. U odluci stoji i kako se neće proglasiti prvak niti određivati poredak (u sezoni 2020./21. u svakoj pojedinoj ligi nastupit će isti klubovi koji su nastupali u sezoni 2019./20. godine), a naše su košarkašice bile bez poraza u Prvoj hrvatskoj ligi i u Kupu ‘Ružica Meglaj-Rimac’.

Podsjetimo, zbog sprječavanja širenja koronavirusa, a sukladno preporuci Civilnog stožera Republike Hrvatske i Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza je putem elektroničke sjednice donio Odluku o prekidu svih košarkaških natjecanja i završetku natjecateljske sezone 2019./2020.

-Prvenstveno želimo zahvaliti svim igračicama i trenerima na trudu, radu i neviđenoj želji za uspjehom. Protiv više sile se ne može. Još jednom svima veliko HVALA. I baš zato mi mirno spavamo i hodamo uzdignute glave. Idemo dalje – zaključili su iz kluba.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist