DuList IN

‘ŽIVOT UZ HLADNO PIVO’ Mile Kekin u šoku: Dugo sam bio posvađan sa stilom!

'ŽIVOT UZ HLADNO PIVO' Mile Kekin u šoku: Dugo sam bio posvađan sa stilom!

Izložba ‘Život uz Hladno Pivo’, u organizaciji Vedrana Levija i Dubrovačkih knjižnica, otvorena je uz pokoju čašicu pive, u Narodnoj knjižnici Grad, povodom 30 godina postojanja ovog punk-rock benda.

Izložbi su nazočili dobro raspoloženi članovi benda, organizatori, ali i velik broj Dubrovčana koji će ovu izložbu moći posjetiti sve do 24. ožujka.

-Meni je ovo vrlo velika stvar. Hvala Hladnom Pivu što me već 15 godina trpi. Koncertna fotografija koja mi je postala hobi, nadam se da će uskoro postati nešto profesionalnije – izjavio je Levi, dok su članovi benda rekli kako je frapantno vidjeti da su ipak nešto napravili u tih 15 godina.

Na izložbi se mogu vidjeti razne fotografije s koncerata Hladnoga Piva u zadnjih 15-ak godina, razni plakati, majice kao i stihovi njihovih poznatih pjesama.

-Moram reći da mi je šokantno ovo, ove neke slike nikad nisam vidio, nisam znao da sam tako izgledao, bio sam stvarno posvađan sa stilom dosta dugo. Sada to otvoreno priznajem – izjavio je u šali Mile Kekin, te nadodao da ne zna bi li opstali 30 godina u slučaju da prvi album nije dobro prošao.

Izložba je osim fotografija, svojim posjetiteljima ponudila i pivu domaće izrade, ‘Gornja banda’ i ‘Donja banda’, koja proizvodi Seoska kuća Čilipi, a koju su posjetitelji s gustom ispijali gledajući fotografije, dok su se u pozadini mogle čuti razne poznate pjesme Hladnog Piva.

Nakon izložbe i kratkog odmora, Hladno Pivo još je jednom nastupilo za dubrovačku publiku, tako da prilike za nastanak novih koncertnih fotografija zasigurno ima.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist