Natrag
20.4.2019 03:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘ŽIVOT NA JUGU, SEZONA 1/1’ Svakog tjedna u DuListu kolumna dr. Siniše Cara!

15.9.2016 @ 11:53 Dulist Aktualno

Podijelite:

DuList s ponosom ističe kako od ovog broja, koji je u prodaji od srijede 14. rujna, svakog tjedna možete pročitati kolumnu mljetskog liječnika dr. sc. Siniše Cara.

Podsjetimo, internist kardiolog dr. Siniša Car već pola godine živi na Mljetu, gdje se preselio iz Varaždina, i radi kao liječnik opće prakse. Mnogima teško razumljivu odluku o selidbi lječnika koji je još 2011. pacijentu ugradio prvi elektrostimulator srca u Varaždinu on pojašnjava sasvim jednostavnim životnim procesom. Njegovu posebnost sasvim brzo su otkrili i novi mu sumještani, jer malo je ljudi koji dođu u novu sredinu te u kratkom vremenu ostave duboki trag u svom novom okruženju. Upravo to radi novi mljetski lječnik opće prakse.

Hrvatsku javnost oduševio je svojim karakterom i stavom, a posebno pozivom umjetnicima i piscima da dođu na Mljet i da, u zamjenu za stan i hranu u njegovoj kući, mjesec dana osmišljavaju razne sadržaje za otočko stanovništvo.

U svojoj kolumni ‘Život na jugu, sezona 1/1’ dr. Car piše o svom životu na otoku, a u ovom broju donosimo tekst pod naslovom ‘Izolacija’.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana