Natrag
17.2.2019 12:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Život Grada koji nestaje

20.4.2012 @ 22:29 Dulist Kultura
11;11

Podijelite:

Željeli smo zabilježiti život Grada i njegovih građana, neopterećen svakodnevnom turističkom vrevom – kazao je otvarajući izložbu „Ljudi i Grad“ Marko Asić iz Foto kluba Marin Getaldić.

 
Istaknuo je kako je iz godine u godinu sve očitija depopulacija Grada koju je teško zaustaviti. Međutim fotografije članova FK Marin Getaldić svjedoci su vremena, zaustavljenog u objektivu kojim su prepoznali i pred posjetitelje ove izložbe predstavili građane Dubrovnika u svakodnevnim, životnim situacijama. Fotografije donose poznata lica iz đira Gradom, kadrove očišćene od turističkih i ugostiteljskih šumova, životne, ali i pune sjete.
 
Izložba je otvorena u Festivalskoj palači Dubrovačkih ljetnih igara, prostoru koji je u veljači, izložbom Damila Kalogjere otvorio svoja vrata fotografima. Svoje radove je predstavilo 13 članova foto kluba, čije je fotografije između više od 100 pristiglih odabralo stručno povjerenstvo u sastavu: Slaven Tolj, Maro Mitrović i Lina Njirić.

Izložene radove Marka Asića, Gordane Bajurin, Gorana Bisića, Mirjane Bočina, Igora Brautovića, Stijepa Brbore, Pere Dragojević, Maria Miličevića, Nore Novak, Klaudia Pozniaka, Branke Sekulo, Marina Šperande i Jelene Vlahović možete pogledati do 1. svibnja.
 
 
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana