Natrag
20.4.2019 10:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Živković upisao novi osobni, Bošković nakon pauze ponovno na stazi

9.8.2015 @ 20:38 Dulist Sport
4;4

Podijelite:

Atletičari AK Dubrovnik, Ruđer Bošković i Ante Živković sudjelovali su na 9. Šujičkom polumaratonu koji se održao u subotu, 8. kolovoza na relaciji Kupres-Šujica.

U konkurenciji od 163 trkača i trkačice Živković je u cilj stigao šesti i s istrčanim vremenom od 1:25:59 postavio je svoj novi osobni rezultat dok je Bošković utrku istrčao za 1:30:12 te s istrčanim vremenom zauzeo 12 mjesto.

Trasa Šujičkog polumaratona proteže se po živopisnom kupreškom polju i veći dio staze je iznad 1000 metara nadmorske visine što u ljetnom periodu predstavlja određeni izazov za trkače.

Nakon Prvog međunarodnog dubrovačkog polumaratona ovo je drugi polumarton u kojemu su sudjelovali Bošković i Živković stoga i ne čudi njihovo oduševljenje postignutim rezultatima.

– Nakon Dubrovačkog polumaratona ovo mi je prva utrka jer sam morao napraviti podužu stanku iz osobnih razloga. Ovaj polumaraton poslužio je kao povratak trčanju i zbog toga sam presretan. Bilo je jako teško trčati na 35 stupnjeva, ali izdržalo se do kraja. Zahvaljujem se svima, od AK Dubrovnik do prijatelja i obitelji koji su mi pomogli da prebrodim neke stvari i da se napokon vratim trčanju – kazao je Bošković dodajući kako nastavlja s treninzima i pripremama za nadolazeće utrke te da se nada da će svojim novim uspjesima opravdati prelazak iz AK Marjan u AK Dubrovnik.

– Utrka je bila zahtjevna jer start utrke bio je na Kupersu na temperaturi 26 stupnjeva, a cilj u Šuici na 35 stupnjeva, ali sve u svemu dojmovi su i više nego pozitivni. Nakon Prvog dubrovačkog polumaratona ovo je moj drugi istrčani polumaraton i mogu reći da sam prezadovoljan novim osobnim rezultatom koji sam istrčao – kazao je Ante Živković.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana