Sport

ZIMSKI MALONOGOMETNI TURNIR Koje su ekipe izborile polufinale?

ZIMSKI MALONOGOMETNI TURNIR Koje su ekipe izborile polufinale?

Caffe bar Antika, Ombla, Frendy i Konoba Koloseum izborili su večeras polufinale tradicionalnog Zimskog malonogometnog turnira koji se igra u dvorani Gospino polje.

Caffe bar Antika je potpuno zasluženo ušla među četiri najbolje momčadi svladavši u četvrtfinalu Rekreativce rezultatom 3:0. Nakon njih, na teren su istrčali malonogometaši Omble i Restorana Dalmacije, a u kojem je Ombla opravdala ulogu favorita i slavila 3:1.

U ogledu Cavtata i Frendy daleko više neizvjesnosti nego u prve dvije četvrtfinalne utakmice. Na radost svojih malobrojnih, ali bučnih navijača, Haron Džanković je već u 7. minuti doveo Frendy u vodstvo. Ipak, do odlaska na odmor, iskusnija momčad Cavtata dolazi do izjednačenja nakon ubačaja iz kornera te silovitog i neobranjivog udarca Vojnića.

U drugom poluvremenu bez pogodaka ali s mnoštvom prilika. Najveću za vodstvo Cavtata i to svega 11 sekundi prije kraja imao je Denis Hasanović kada je njegov siloviti udarac s 4-5 metara zaustavila prečka. U ruletu penala više uspjeha, a sve zahvaljujući obrani Điva Zvone kada je u prvoj seriji zaustavio udarac Benića, imala je momčad Frendy koja je tako pjesmom i velikim slavljem proslavila ulazak u polufinale!

I posljednji ogled četvrtine završnice ponudio je pravu dramu. U susretu između Konobe Koloseum i Gladiusa odluka je pala u drugom poluvremenu. U 55. sekundi nastavka Denis Dilberović iskoristio je nesebičnost Marka Kuraje te udarcem iz neposredne blizine poentirao za 1:0 i erupciju mnogobrojnih navijača svoje momčadi. Tri minute nakon, vratar Gladiusa Tomi Saltarić, morao je po drugu loptu iz svoje mreže, a za 2:0 pobrinuo se Hrvoje Cvjetković.

U posljednje četiri minute velika drama. U 20. minuti Marinko Šamija maestralno je pogodio iz prekršaja s oko 11-12 metara za smanjenje 2:1. Šamijin pogodak ispratio je veliki pljesak s tribina, a kako i neće kada je neobranjivo pogodio u gornji desni kut, a uz pomoć prvo prečke, a potom i stative! Gladius je u posljednjim minutama igrao s igračem vratarom, međutim Konoba Koloseum izdržala je protivničke napade i osigurala plasman u polufinale!

Pobjedniku ovogodišnjeg izdanja pripast će novčani iznos u vrijednosti 8 tisuća kuna. Drugoplasirani će dobiti 3 tisuće, a trećeplasirana momčad tisuću kuna. Sve tri momčadi dobit će u trajno vlasništvo statue u obliku Svetog Vlaha.

REZULTATI ČETVRTFINALA
Ombla – Restoran Dalmacija 3:1 (2:0) (Drašković, Ševo, Vlahušić/Dadić)
Cavtat – Frendy 1:1 3:4p (Vojnić/Džanković)
Konoba Koloseum – Gladius 2:1 (0:0) (Dilberović, Cvjetković/Šamija)
Caffe bar Antika – Rekreativci 3:0 (1:0) (Darrer, M. Papac, Ivanišević)

POLUFINALE – 05. siječnja 2018. godine
18:00 sati Caffe bar Antika – Ombla
19:00 sati Frendy – Konoba Koloseum

ZAVRŠNICA TURNIRA – 06. siječnja 2018. godine
18:00 sati Utakmica za treće mjesto
19:00 sati Finale

Izvor: DBK SPORT

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist