Politika

Željko Raguž predsjednik gradskog HSS-a

Željko Raguž predsjednik gradskog HSS-a

Željko Raguž izabran je za predsjednika dubrovačkog HSS-a. Potpredsjednici su Ana Matušić i Stijepo Bašica.

 
U hotelu Lero na izbornoj skupštini  GO HSS Dubrovnik nazočilo je 27 delegata od njih 30.
– Radili smo na kvaliteti, a ne na kvantiteti članstva i to je bitno. S kvalitetom u budućnosti dolazi i kvantiteta. Borba za radnika, seljaka, ribara uz inrastrukturne projekte odrednice su kojima ćemo se posvetiti u idućem razdoblju – izjavio je Željko Raguž.
 
– Naša lista i suradnja u zadnjih 6 mjeseci pokazala je izvrsne rezultate, a vaša stranka ima tradiciju i godine ali ima  jednu mladu i vrijednu ekipu – rekao je na početku koalicijski partner i gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić
 
– HSS u Dubrovniku ima tradiciju i ima odlično poziciju, vratio se nakon 20 godina na političku scenu i zahvaljujući koalicijskom partneru. Imamo lijevicu, desnicu, centar, svi su zainteresirani za HSS, HSS je zainteresiran za sve. No, treba nam sloga, a Grad Dubrovnik je s Dubrovačkim dogovorom pokazao da se može postići dogovor u interesu građana –  rekao je predsjednik županijskog HSS Stipe Gabrić Jambo.
 
-U Iloku imamo gradonačelnika, a u Dubrovniku dogradonačelnika. Djelujemo u RH i bitno je da držimo sva ta mjesta kako bi se HSS razvijao- naglasio je predsjednik HSS-a Branko Hrga.
 
Na izbornoj skupštini nazočio je i predsjednik NO Ivan Vuk, predsjednik SDP-a Mladen Gojun, Mario Obuljen ispred mladeži HDZ-a, Slobodan Vukotić predsjednik HSP AS, Ivan Jeličić iz DDS-a i ostali.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist