DuList IN

[ŽELJE I OSVRTI] VJEKOSLAV KOBEŠĆAK Svaki dan treba napredovati

[ŽELJE I OSVRTI] VJEKOSLAV KOBEŠĆAK Svaki dan treba napredovati

2019. godina je iza nas. Bila je ispunjena uspjesima i padovima, događanjima i iznenađenjima. Najbolje su to osjetile osobe iz našeg javnog i društvenog života. Baš njih smo pitali kakva je im je 2019. godina bila, je li im ispunila očekivanja te koji su njihovi planovi za novu 2020.

Trener VK Jug Adriatic osiguranja Vjekoslav Kobešćak rekao je kako je 2019. godina bila solidna što se tiče kluba i rezultata.

– Uspjeli smo obraniti naslov prvaka Hrvatske, što je važan, ako ne i najvažniji, trofej. Uspjeli smo se plasirati i u Final Eight Lige prvaka. Nažalost nisu samo uspjesi obilježili 2019. godinu. Nismo uspjeli osvojiti Regionalnu ligu i Hrvatski kup, gdje se konkurencija pojačala. U svakom slučaju, gradit ćemo se dalje. Raditi na tome da budemo bolji i da osvojimo te trofeje. Što se tiče mladih Jugaša, tu se jako dobro radi. Očekujemo, kao i svake godine, da će mlađi igrači polako prelaziti u seniore i biti temelj kluba. Nadam se da ćemo 2020. godine barem nastaviti u istom ritmu, a truditi se da budemo puno bolji. Na osobnoj razini mogu reći da sam zadovoljan godinom. Život je stabilan, a obitelj sretna i nasmijana, što je ipak najvažnije. Ne mogu reći da imam neki ‘godišnji plan’ za 2020. Svaki dan idem na posao i kroz život te se svaki dan nadam da sam napravio napredak. Tako namjeravam i nastaviti – rekao nam je Vjkoslav Kobešćak.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist