Aktualno

[ŽELJE I OSVRTI] MARIJO BEKIĆ Želim svima uspješnu i zdravu 2018.!

[ŽELJE I OSVRTI] MARIJO BEKIĆ Želim svima uspješnu i zdravu 2018.!

Po čemu će pamtiti 2017. godinu i kakva su očekivanja za 2018. za DuList iznio je ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić. 

-Prvenstveno svim svojim suradnicima, prijateljima, poslovnim partnerima te vašim čitateljima želim sretne blagdane i mirnu i uspješnu, te naravno, kao ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik, a što drugo nego zdravu novu, 2018. godinu!

Više uspjeha, razumijevanja i zdravlja. Optimizam je trajan. Godina 2017. bila je bogata i zanimljiva, obiteljski život je u 2017. bio prekrasan – potencijalni nedostaci koje sam doživljavao na poslu u smislu slobodnog vremena su uspješno nadoknađeni.

Po pitanju bolnice, odnosno rada u 2017. godini, Opća bolnica Sveti Vlaho kreće naprijed i tu sam jako optimističan, bilo zbog rada, bilo zbog projekata, bilo zbog – najvažnije – pacijenata. Vidjet ćete, već početkom godine kreću novi građevinski radovi. Također, nastavljamo s nabavkom započete opreme, te vjerujem da će zadovoljstvo pacijenata biti na razini sadašnjeg, a vjerujem čak i bolje. Mislim da nema razloga za nezadovoljstvo. A što se tiče problema radilo se, kad sagledam sve, o sitnim nezadovoljstvima ili jednostavno, primjerice, nedostatku kadrova, no srećom s krajem ove godine mogu reći kako je sve riješeno na najbolji mogući način.

Moram priznati kako je i komunikacija s medijima bila i više nego uspješna te kako su se svi nesporazumi riješili. U tom duhu veselim se 2018. i harmoniji, otvorenoj komunikaciji, te uspješnom radu bolnice – rekao je Bekić.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist