DuList IN

[ŽELJE I OSVRTI] KREŠIMIR MACAN Više vremena za sebe i obitelj

2019. godina je iza nas. Bila je ispunjena uspjesima i padovima, događanjima i iznenađenjima. Najbolje su to osjetile osobe iz našeg javnog i društvenog života. Baš njih smo pitali kakva je im je 2019. godina bila, je li im ispunila očekivanja te koji su njihovi planovi za novu 2020.

Evo što nam je rekao Krešimir Macan, PR stručnjak.
-Kad se otvorite promjenama i prepustite im se, one vas vode putevima kojima ste se najmanje nadali. Često mislimo da znamo što želimo, a 2019. godina mi je pokazala da život ima tako puno lica. Od nastupa u ‘Zvijezde pjevaju’ do nekih posve novih poslovnih izazova. Manje posla, više uživanja u onome čim se bavim – to bih poželio svima – više vremena za sebe i obitelj, dobra ravnoteža s poslom. I sve je do nas – kad stvarno želimo nešto promijeniti onda se to i događa. U novoj očekujem još više promjena, još više veselja i da radimo svi ono što nas najviše zabavlja jer je to sigurno ono u čemu smo najbolji. I da ne zaboravite zdravlje, koliko se vi brinete o njemu i aktivno se nečim bavite, to vam se vraća u istoj mjeri – zaključuje Macan.

Pročitajte još

PRVI SINGL ŽUPKE ANJE GRABOVAC Ne želim više držati pjesme u ladici

Maria Prkut

Ove godine neće biti Noći Porporele

Dulist

STIGLA JE ‘ECLIPSE’ Megajahta Romana Abramoviča ni ovog ljeta nije zaobišla Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija