Zanimljivosti

ŽELITE UČITI KINESKI? Kreću besplatni tečajevi u Dubrovniku!

IUC iz zraka

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu i ove godine organizira besplatne tečajeve kineskog jezika i kulture u Gradu Dubrovniku.

Tečajevi će se održavati dva puta tjedno po 90 minuta u večernjim satima u Poslijediplomskom središtu Dubrovnik (Ulica Don Frana Bulića 4), a držat će ih izvorni govornici kineskog jezika, profesori specijalizirani za poučavanje kineskog jezika strancima.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu organizira već četvrtu godinu za redom tečajeve kineskog jezika i kulture za građane Grada Dubrovnika. Na najvišim razinama 20 studenata uspješno uči i savladava jezik koji mnogi smatraju nemogućim za usvojiti. Neki od njih su kao stipendisti Konfucijeva instituta prošle godine u srpnju boravili dva tjedna u Pekingu i Šangaju na Ljetnoj školi poslovnog kineskog jezika, a ta mogućnost otvorena je svim punoljetnim polaznicima jezičnih programa Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.

Upisi u ljetni semestar krenut će 27. veljače 2018. godine preko online sustava www.entrio.hr, a sam tečaj počinje 5. ožujka 2018. godine.

LINK ZA UPISE

U ljetnom semestru akademske godine 2017./18. upisujemo 40 novih polaznika, u sljedećem terminu:
Grupa A (20 polaznika)
ponedjeljkom i srijedom od 18:35 do 20:05 sati
Grupa B (20 polaznika)
utorkom i četvrtkom od 19:45 do 21:15 sati

Sve informacije o uvjetima upisa i terminima grupa moći ćete pročitati na Facebook stranici Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu sveučilišni je centar koji je osnovan s ciljem promicanja kineskog jezika i kulture. Institut je organizirao radionice za sve uzraste, a njegovi profesori, izvorni govornici kineskog jezika, održavaju oko 400 sati kineskog jezika tjedno. Osim jezika, Institut nudi programe kineske kaligrafije i slikarstva, taijija, društvene igre Go te borilačke vještine yongchun.

Svi programi su za građane besplatni. Za sva pitanja slobodno se javite na info@ki.unizg.hr.

Pročitajte još

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist