Zanimljivosti

ŽELITE UČITI FRANCUSKI? Počeli su upisi!

Nakon ljetnih praznika međunarodno priznata škola francuskog jezika, Francuska alijansa Dubrovnik ponovno otvara svoja vrata.

Osim kulturnih manifestacija i ove godine Alijansa za svoje članove organizira tečajeve francuskog jezika a upisi traju do 15. listopada. Organiziraju se tečajevi za djecu i odrasle, igraonica za djecu od 4 do 6 godina te specijalizirani tečajevi za djelatnike u turizmu. Nastava počinje 17. listopada a svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail : dubrovnik@alliance-francaise.hr.

Više informacija pronađite na ovom linku.

Francuska alijansa Dubrovnik osnovana je kao Udruga hrvatsko-francuskog prijateljstva 1999. godine s ciljem promicanja frankofonije i širenja hrvatsko-francuskih veza, posebno kulturnih, na području dubrovačko-neretvanske županije. Od osnutka 1999. do siječnja 2003. djeluje pod imenom ‘Cercle français de Dubrovnik’. Tijekom 2002. dobiva licencu za korištenje imena ‘Francuska alijansa Dubrovnik’ od središnjice u Parizu. Pod tim imenom službeno postoji od 23. siječnja 2003. godine.

Pročitajte još

MASLINA 2020. Danjel Sabadin šampion, a nagrađena i Zrinka Cvitešić

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

ŠTO NAS ČEKA IDUĆIH MJESECI? Meteorolozi AccuWeathera ‘izbacili’ prognozu do ljeta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija