Grad

Želite prostor na placi u Lapadu? Evo što trebate učiniti!

Želite prostor na placi u Lapadu? Evo što trebate učiniti!

Sanitat Dubrovnik uputio je javni poziv za dostavu pisma namjere za zakup poslovnih prostora koji se nalaze na tržnici u Lapadu.

Javni poziv uključuje dva poslovna prostora. Prvi je površine 17,75 m2 sa sanitarnim čvorom za obavljanje trgovačke djelatnosti prodaje ribe i ribljih prerađevina (ribarnice) ili druge srodne trgovačke djelatnosti koje predstavljaju izdvojeni sektor na tržnici za prodaju: mesa i mesnih prerađevina, mlijeka i mliječnih prerađevina, te jaja i kruha, dok je drugi poslovni prostor površine 16,61 m2 sa sanitarnim čvorom za obavljanje trgovačke djelatnosti prodaje mesa i mesnih prerađevina (pršuta i dr.) ili druge srodne trgovačke djelatnosti koje predstavljaju izdvojeni sektor na tržnici za prodaju: ribe i ribljih prerađevina, mlijeka i mliječnih prerađevina, te jaja i kruha.

Cilj ovog javnog poziva je utvrđivanje zainteresiranosti i namjene poslovnog prostora, odnosno djelatnosti koja će se u prostoru obavljati, a o čemu odluku donosi Društvo nakon provedenog javnog poziva, istaknuli su iz Sanitata, uz napomenu kako je ‘poslovni prostor u potpunosti komunalno opremljen, daje se u zakup na dvije godine, a mjesečna zakupnina utvrdit će se u kunama po m2 sukladno rezultatima javnog natječaja.’

Sanitat poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da dostave svoje pismo namjere za zakup navedenih poslovnih prostora predmetnog poslovnog prostora. Ono mora sadržavati naziv pravne osobe, odnosno ime i prezime fizičke osobe s adresom i kontakt podacima, kratki opis djelatnosti kojom se osoba bavi, djelatnost koja se planira obavljati u poslovnom prostoru, kratki opis planirane ponude u poslovnom prostoru s planom i programom rada, te posebne zahtjeve za obavljanje planirane djelatnosti.

NAPOMENA: Pismo namjere za iskaz interesa dostavlja se na adresu Društva SANITAT DUBROVNIK d.o.o., 20000 Dubrovnik, Marka Marojice 5 ili na mail adresu info@sanitat.hr s naznakom ‘Iskaz interesa za zakup poslovnog prostora na tržnici u Lapadu’. Zaprimaju se do 23. srpnja, a više informacija potražite ovdje.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist