DuList IN

Zdravko Čolić stiže u Dubrovnik!

Zdravko Čolić stiže u Dubrovnik!

Zdravko Čolić, miljenik ženske publike i jedan od najpopularnijih izvođača regije, održat će koncert 9. kolovoza u Dubrovniku s početkom u 21 sat na Lapadskom stadionu!

Organizator je Zvjezdana prašina, a nakon prošlogodišnjeg ljetnog koncerta u pulskoj Areni, koju je ispunio do posljednjeg mjesta, vlasnik mnogih hitova, pjevač predivnog glasa, konačno dolazi u Dubrovnik.

Iako je iza njega je duga karijera koja datira još od kraja šezdestih godina prošlog stoljeća, interes publike za njegovim nastupima se ne smanjuje. Vrijeme kao da je za njega prestalo postojati…

Generacije i generacije njegove vjerne publike koju većinom čine žene, svaki njegov nastup čini jedinstvenim. I svaka njegova pjesma pokreće mase koje ga ne puštaju s pozornice i po nekoliko sati.

Prepuna Arena Zagreb je već dva puta ugostila ovog izuzetnog umjetnika, Arena Varaždin je bila premala za interes koji je vladao. Arena Pula već je jednom bila rasprodana.

Čola će i ovaj puta podići publiku na noge, jer, 'Jedno ljetio sa Kristinom', 'Produži dalje', 'Ti si mi u krvi', 'Stanica Podlugovi', 'Zagrli me' nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ulaznice su u prodaji od danas, a prvih 500 ulaznica je 100 kuna, dok je redovna cijena ulaznice 130 kuna. Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl od danas se nalaze u prodaji, na svim Eventim prodajnim mjestima i preko sustava Eventim.
 

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist