Natrag
13.12.2018 00:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Zdrav za 5”

27.2.2013 @ 14:47 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Policija je započela s edukativnim predavanjima u sklopu nacionalnog preventivnog projekta 'Zdrav za 5'.

Interaktivno edukativno predavanje koje ima za cilj podizanje razine svijesti o opasnostima zlouporabe opojnih droga poslušali su učenici svih pet razreda srednje Obrtničke škole u Dubrovniku.

Predavanja, koja su započela od ponedjeljka, nastavit će se i u narednom razdoblju, a cilj je da što veći broj djece osnovnoškolskog (VIII. razredi) i srednjoškolskog uzrasta (I. i II. razredi) dobije kvalitetne informacije o posljedicama zlouporabe sredstava ovisnosti, ali i da se kod njih razvije osjećaj odgovornosti za djela koja su počinjena protivno zakonskim odredbama.

Osim policijskih službenika, od petka 1. ožujka i to u OŠ Mokošica, s predavanjima počinju i djelatnici Zavoda za javno zdravstvo dubrovačko-neretvanske županije koji aktivno sudjeluju u provođenju ovog projekta.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana