DuList IN

ZBOG VAŽNE UTAKMICE Izmjene u rasporedu Street Art Festivala, provjerite koje!

ZBOG VAŽNE UTAKMICE Izmjene u rasporedu Street Art Festivala, provjerite koje!

Dvodnevno izdanje Street Art Festivala koje će se sutra i prekosutra održati na Babinom kuku će zbog finalne utakmice Svjetskog prvenstva imati izmjene u rasporedu održavanja.

Festival će započeti u subotu, 14. srpnja u 18 sati u parku Maslinata nakon čega će se u 20.30 sati na Trgu od fontane nastaviti dječjim ‘Cirkus kabare-om’ te ‘Led light show-om’.

Nedjeljni program u parku Maslinata koji će uključivati glitter tetovaže, trampolin i dvorac na napuhavanje započet će u 10 sati ujutro i trajati do podne. Prethodno najavljena francuska komedija ‘Za svaki slučaj’ prikazat će se u parku Maslinata u ponedjeljak u 21 sat. Ulaz na oba događanja bit će besplatan za sve posjetitelje kojima će biti osiguran i besplatan parking.

– Zbog povijesno važne utakmice na kojoj Hrvatska prvi put igra u finalu Svjetskog prvenstva i kako bi u najvažnijim trenucima mogli bodriti naše ‘Vatrene’, napravili smo manje izmjene u rasporedu za događanja na Babinom kuku ovaj vikend. Nadamo se pobjedi i da se u što većem broju vidimo na Street Art Festivalu – poručili su iz Valamara.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist