Crna kronika

Zbog “trave” pali Albanci i Bjelorus

Policija je nastavila s hvatanjem krijumčara drogama. Naime, nakon što su u srijedu javnost izvijesti o zapljeni skoro 80 kilograma 'skunka' u tri navrata na Karasovićima i Kleku, danas stiže novo priopćenje policije.

Ovog četvrtak,  2. kolovoza oko 13.30 sati su, prilikom ulazne granične kontrole na Karasovićima, pregledom osobnog vozila , talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljala 33-godišnja državljanka Albanije, policajci uočili zavarene sanduke uz stražnji branik vozila u kojima su se nalazili omoti marihuane.

U vozilu se nalazio i 41-godišnji državljanin Albanije koji je zajedno s 33-godišnjakinjom uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela zlouporabe opojnih droga. Temeljem naloga suda obavljena je pretraga vozila kojom prilikom je pronađeno 25 omota s ukupno 24,191 kg marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, državljani Albanije su predani pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Istog dana, samo u Zaton Dolima 'pao' je i Bjelorus. Naime, u 17.45 sati izlaznoj graničnoj kontroli na Zaton Dolima pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnji državljanin Bjelorusije.

Prilikom granične kontrole, uz korištenje policijskog psa, u vozilu je detektirana prisutnost opojne droge, nakon čega je pronađena manja količina marihuane. Državljanin Bjelorusije je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Slijedi detaljna pretraga vozila.

Pročitajte još

ZBOG OZLIJEDA PREBAČEN ZA SPLIT Zbog neprimjerene brzine izgubio nadzor nad motociklom

Dulist

Bugarka ‘opelješila’ Australku dok je razgledavala Grad

Dulist

ZATON MALI U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Dulist