Aktualno

Odgođen ‘sat povijesti’ u školama uz Dan dubrovačkih branitelja

Odgođen 'sat povijesti' u školama uz Dan dubrovačkih branitelja

U sklopu programa Dana dubrovačkih branitelja ovog utorka ujutro s početkom u 8 sati trebao je biti održan tradicionalni sat povijesti u dubrovačkim osnovnim i srednjim školama. S obzirom da je još uvijek ‘na snazi’ štrajk nastavnika, a pregovori se nastavljaju i ovog ponedjeljka, odlučili smo provjeriti hoće li se sat povijesti održati. Kontaktirali smo nekoliko ravnateljica dubrovačkih osnovnih i srednjih škola koje su istaknule kako o tome nemaju nikakve informacije pa smo se obratili organizatoru programa uz Dan branitelja Gradu DUbrovniku.

-S obzirom da zbog štrajka nastavnika, prema trenutačnim informacijama, ni sutra neće biti nastave, tako se neće održati ni predviđeni sat povijesti u dubrovačkim školama, kako je to bilo planirano po Programu obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja 2019. – odgovorili su nam iz Gradske uprave.

17:28
Unatoč postignutom kompromisu sindikata i Vlade te zaustavljanju štrajka, sat povijesti ‘neće se ipak održati, nastojat će se organizirati neki drugi put’, istaknuli su iz Grada Dubrovnika.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist