Natrag
21.2.2019 09:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Zbog nestanka struje u Dubrovniku zovite Zagreb!”

14.9.2012 @ 10:31 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Budući da određeni dijelovi Dubrovnika tijekom jutra nisu imali struje, kontaktirali smo Elektrojug, kako bismo dobili više informacija te kako bismo zatim izvjestili građane.

Nakon nekoliko pokušaja zvanja na telefon, koji je očekivano zbog zanimanja građana bio zauzet, uspjeli smo dobiti službu popravaka te smo se, kao i uvijek, predstavili.

Djelatnik s druge strane linije zatim nas je uputio na glasnogovornika HEP-a u Zagrebu (?!). Na naš upit zašto je zbog nestanka struje u Dubrovniku potrebno kontaktirati Zagreb, djelatnik nas je upitao jesmo li možda građanin kojem je nestalo struje ili zovemo službeno.

Kad smo mu rekli da je i u zgradi gdje je smještena naša redakcija nestalo struje, ponovio nam je da moramo zvati glasnogovornika u Zagreb. Međutim, upozorio nas je da malo pričekamo, jer se izvještaj za Zagreb tek piše.

Eto, kako bismo dobili službeni odgovor zašto je jutros dolazilo do prekida opskrbom električnom energijom u Dubrovniku izvjestit će nas glasnogovornik iz Zagreba.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana