Kultura

ZBOG NAJAVE NEVREMENA Koncert Kriesa preseljen iz Slavice u Kazalište Marina Držića

Najavljeni koncert skupine Kries se zbog potencijalno loše vremenske prognoze premješta u Kazalište Marina Držića dok termin ostaje isti – 16. travnja u 20 sati – ulaz slobodan!

Koncert se održava u organizaciji KMD i Kinematografa Dubrovnik uz potporu TZ Grada Dubrovnika a prvotno je bio najavljen na otvorenom u ljetnom kinu Slavica.

Renomirani world music / ethno sastav predstavit će novi album “Selo na okuke” koji je dijelom sniman na maloj sceni KMDa – Teatar Bursa! Malo je grupa umjetnika koji na tako dobar način uspijevaju interpolirati nešto što je tradicionalno a u isto vrijeme suvremeno. Kries okuplja istomišljenike i zaljubljenike u glazbu s neubičajenim pristupom stvaranju.

Uz pjevača Mojmira Novakovića, Kries čine renomirani glazbenici: Ivo Letunić – lijerica, vokali, Andor Vegh – gajde, diple, kaval, flauta, Krešimir Oreški – perkusije, Erol Zejnilović – gitara, šargija, Konrad Lovrenčić – bass, Ivan Levačić – bubnjevi

Više informacija na http://www.kmd.hr  ili na http://facebook.com/kmd.dubrovnik

Pročitajte još

Što vas čeka u Mjesecu hrvatske knjige?

Dulist

KONCERT U BISKUPSKOJ PALAČI Poslušajte kako zvuči harmonij s Lokruma

Dulist

Dora Kamber i Pero Škobelj otvaraju ‘Jesenji glazbeni moskar’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija