Aktualno

ZBOG IZVANREDNIH OKOLNOSTI MSC Cruises obustavio krstarenja do kraja svibnja

MSC Cruises je odlučio dodatno produžiti obustavu svih krstarenja diljem flote do 29. svibnja s obzirom na nastavak izvanrednih okolnosti uzrokovanih virusom COVID-19 s kojima je suočen čitav svijet.

Kompanija je prethodno najavila privremenu obustavu svih brodova do 30.4. Vlade diljem svijeta su dodatno pojačale mjere očuvanja javnog zdravlja i sigurnosti kako bi zaštitile lokalno stanovništvo i spriječile dodatno širenje virusa, a današnja odluka MSC Cruisesa o produženju obustave usmjerena je na osiguranje dodatne podrške učinkovitosti takvih napora.

MSC Cruises je u stalnoj komunikaciji sa svim gostima i njihovim putničkim agentima čije su rezervacije pogođene ovom odlukom te upućuje iskrenu ispriku zbog prouzrokovanih neugodnosti. Današnjom najavom kompanija nastoji pružiti putničkim agentima i gostima s rezervacijom na pogođenim krstarenjima što je moguće više vremena za promjenu rezervacije na drugi datum.

MSC Cruises će gostima pogođenim ovom izvanrednom mjerom ponuditi mogućnost prebacivanja cjelokupnog uplaćenog iznosa za otkazano krstarenje na buduće krstarenje po izboru s polaskom do kraja 2021. godine uz dodatni velikodušni kredit za potrošnju na brodu.

Pročitajte još

Policija istražuje je li snimka opasne vožnje ipak montaža

Dulist

ZBOG VIKE I VRIJEĐANJA Policija privela četiri maturanta Pomorske škole

Dulist

OD 1. LIPNJA BiH otvara granice za građane Hrvatske, Srbije i Crne Gore

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija