Natrag
17.2.2019 21:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Zbog bolesti izostalo svjedočenje Orlića

27.3.2012 @ 19:01 Andrea Falkoni Račić Afera Šipan

Podijelite:

Gradonačelniku Andru Vlahušiću drago je što je suđenje za aferu Šipan, koje je jutros započelo na Županijskom sudu u Splitu, otvoreno za javnost.

To je, izjavio je novinarima, najbolji način da se posao korektno obavi.
Iz iskaza današnjeg svjedoka, ustvrdio je Vlahušić, a donosi Poslovni hr., vidljivo je kako je milijun kuna na Vićanov račun uplatilo Društvo prijatelja dubrovačkih starina te da novac nije isplaćen s računa grada.

– To je ono bitno u ovom postupku. Sud neka radi svoj posao, a mi ćemo dokazivati što trebamo – izjavio je medijima gradonačelnik Andro Vlahušić.

No, iako je bio najavljen, Denis Orlić, bivši predsjednik, danas potpredsjednik DPDS-a k nije se kao svjedok, zbog bolesti, pojavio pred sudom, dok je tajnik DPDS-a Ivo Romić kao svjedok izjavio kako je milijun kuna na Vićanov račun uplatilo Društvo prijatelja dubrovačkih starina.

Suđenje se nastavlja sutra novim ispitivanjem svjedoka, a pred sutkinjom Majić sutra bi trebala izaći predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti te gradonačelnikova tajnica Jelena Pavlović.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana