Grad

Završnica Katoličke malonogometne lige prvi put u Dubrovniku

Završnica Katoličke malonogometne lige prvi put u Dubrovniku

Konferencija za medije na temu „Nacionalna završnica Katoličke malonogometne lige Crkve u Hrvata“ održana je u ponedjeljak, 23. svibnja, u dvorani sv. Ivana Pavla II.

Nacionalna završnica KMNL-a igra se u Dubrovniku od 27. od 29. svibnja, a ovo je prvi put kako je Dubrovačka biskupija domaćin nacionalne završnice.

Medijima su program završnice i program festivala mladih, koji je napravljen kao popratni program nacionalne završnice, predstavili Krešimir Marković, predsjednik Biskupijskog odbora za završnicu KMNL-a i koordinator Dubrovačke biskupije za KMNL, Mateo Vodopić, član Župe sv. Obitelj Mokošica pobjedničke ekipe iz biskupije završnice, Ana Marčinko, pročelnica Vijeća za mlade, i mons. Mate Uzinić, dubrovački biskup.

Predsjednik Biskupijskog odbora za završnicu KMNL-a rekao je kako je bio cilj smjestiti mlade baš kod obitelji kako bi se ljudi bolje povezali. Napomenuo je ‘Posebnost KMNL-a ta što psovka nije dopuštena, odnosno ukoliko do nje dođe onda se igrač kažnjava s dvije minute van igre, a ukoliko dođe do težih riječi onda i isključivanjem crvenim kartonom.-

Oko 250 mladih sudjelovat će na turniru igranjem i navijanjem, a biti će smješteni kod obitelji u župama dvaju dubrovačkih dekanata.
Završnicu Katoličke malonogometne lige Crkve u Hrvata organiziraju Ured za mlade HBK i Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist