Županija

ZAVRŠNA VEČER Uručene medalje osvajačima Festiwine Trophy

ZAVRŠNA VEČER Uručene medalje osvajačima Festiwine Trophy

U subotu, 30. travnja 2016.godine, u hotelu Valamar President Dubrovnik s početkom u 21.00 h, održana je završna večer Dubrovnik Festiwinea na kojoj su proglašeni pobjednici tradicionalnog ocjenjivanja vina Dubrovnik Festiwine Trophy 2016.

Ukupni pobjednik DUBROVNIK FESTIWINE TROPHY 2016 jest Dingač Selekcija 2008 poljoprivredne zadruge Dingač iz Potomja koji je osvojio i plakete za Najbolje vino vinogorja Pelješac, Najbolji Plavac mali, Najbolji Dingač, Najbolje crveno vino, Veliku zlatnu medalju.

Pošip 2015. proizvođača Blato 1902 d.d. iz Blata proglašen je za Najbolje bijelo vino te osvojio plakete za Najbolje vino vinogorja Korčula, Najbolji Pošip te Zlatnu medalju.

Pošip 2015. proizvođača Rizman d.o.o. Najbolje je vino vinogorja Komarna i osvajač Zlatne medalje.

Pomet Selekcija 2013. Plavac mali proizvođača Crvik vinogradi i vinarija d.o.o. osvojio je Zlatnu medalju i proglašen Najboljim vinom vinogorja Konavle.

Tezoro 2015 Malvasija dubrovačka proizvođača Crvik vinogradi i vinarija d.o.o. osvojio je Zlatnu medalju i proglašen Najboljom Malvasijom dubrovačkom.

Volarević Rose 2015. proizvođača Vinogradi Volarević d.o.o. osvojio je Srebrenu medalju i proglašen Najboljim vinom vinogorja Komarna.

Dobitnicima Dubrovnik FestiWine Trophy-a uručene su plakete na tradicionalnoj završnoj večeri festivala koja se održala u prekrasnom ambijentu hotela Valamar President Dubrovnik.

Vido Bogdanović, u ime regionalnog vinskog festivala Dubrovnik FestiWine, iskoristio je priliku i čestitao svim vinarima koji su sudjelovali, kao i brojnim sponzorima i prijateljima festivala bez kojih realizacija ovog vinskog druženja ne bi bila moguća.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist