Sport

Završeno je peto kolo ‘Ping pong lige’, ovo su rezultati!

Završeno je peto kolo 'Ping pong lige', ovo su rezultati!

Iza nas je peto kolo 1. i 2. lige 42. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu.

Nakon odigranog kola u prvoj ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih maksimalnih 10 bodova, druga je ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 9 bodova i treća je ekipa Marinkolor s osvojenih 8 bodova. Najbolji pojedinci su Filip Mikulić (Dr Čolić), Ante Jupek (Dr Čolić) i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin). Najbolji parovi su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).

Ekipa Orlando pobijedila je ekipu Ombla rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Damir Gleđ, Damir Parmać i Jure Volarević donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu kao i objedu u paru koju su donijeli Damir Gleđ i Jure Volarević. U poraženoj ekipi, pored dvije pobjede koje je donio Marijo Obrovac jednu pobjedu donio je Maro Šimunović.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vlahom Car. U pobjedničkoj ekipi Vlaho Car i Jurica Prpić donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede svaki bez izgubljenog seta.

Ekipa Mainkolor pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Josipom Martinović. U pobjedničkoj ekipi Lidija Vranješ isto tako donijela je dvije pojedinačne pobjede ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok su Barbara Vlahović i Marko Šarić donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Dr Čolić pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Filipom Mikulić. U pobjedničkoj ekipi Filip Mikulić donio je dvije pojedinačne pobjede, uz nešto slabiji omjer osvojenih poena dok su Marinko Matulović i Ivica Petković donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Utakmica između ekipa Soul caffe i Srđ igra se u ponedjeljak 16. prosinca 2019. U petom kolu ekipa Aragosa gtravel je bila slobodna.

Druga liga

Nakon 5. kola u 2. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa The dream team s osvojenih 10 bodova, Ceresit se nalazi na drugom mjestu s osvojenih 9 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Tropic Thunder s osvojenih 9 bodova. Najbolji pojedinci su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Mario Mozara (Ceresit) i Petra Raos (The dream team). Najbolji parovi su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit) i Luka Kulaš / Laura Mozara (JUB).

Ekipa JUB pobjedila je ekipu XYZ rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Luka Kulaš (JUB) koji je svojoj ekipi dono 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračicom Laurom Mozara. U pobjedničkoj ekipi Franko Torić ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi Ivan Radonić ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta dok je jednu pojedinačnu pobjedu ostvarila Ivona Protrka.

Ekipa OŠ Gruda Tušići pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Dominik Zglav (OŠ Gruda Tušići) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Nikola Radonić donio je isto tako dvije pobjede uz dva izgubljena seta. Za poraženu ekipu pobjedu u paru donijeli su Antonio Bećir i Petar Radonić dok su po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili Mario Đuka i Petar Radonić.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 5:2. Najbolja igračica susreta bila je Petra Raos (The dream team) koji je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustila je dva seta. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru donijele su Nora Bećir i Sandra Đurišić pri čemu je Sandra ostvarila i jednu pojedinačnu pobjedu, isto tako jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je i Antun Pendo. U poraženoj ekipi Slobodan Ljepava donio je dvije pojedinačne pobjede.

Ekipa Ceresit pobijedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Mario Mozara (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Šimun Lukačević i Patrik Soldo donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede, Lukačević bez izgubljenog seta dok je Soldo izgubio jedan set pri čemu su njih dvojica donijeli i pobjedu u paru.

 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist