Grad

ZAVRŠENI RADOVI U ULICI DR. ANTE ŠERCERA ‘Važno je da komunikacija ovom ulicom bude brza i protočna’

ZAVRŠENI RADOVI U ULICI DR. ANTE ŠERCERA 'Važno je da komunikacija ovom ulicom bude brza i protočna'

Gradonačelnik Mato Franković obišao je Ulicu dr. Ante Šercera gdje su krajem prošlog tjedna u cijelosti završeni radovi sanacije vrijedni 1,7 milijuna kuna.

-Završili smo posao u ovoj kritičnoj i važnoj ulici. Uređena je cesta, napravljeni su nogostupi s obje strane kako bi pješaci mogli uredno komunicirati, postavljena je nova javna rasvjeta i osiguran dodatni broj parkirnih mjesta – rekao je Franković dodavši kako je u ovoj ulici potreban veći broj parkirnih mjesta posebno za vrijeme održavanja svete mise.

-Iznimno je važno da je komunikacija ovom ulicom brza i protočna jer vodi prema Općoj bolnici Dubrovnik i Zavodu za hitnu medicinu – rekao je gradonačelnik dodavši kako je s ovim projektom završen ciklus saniranja ulica na užem gradskom području. Ono što slijedi jest uređenje cesta na Osojniku, Petrovom selu…
Pročelnik Đuro Šutalo rekao je slijedi hortikulturno uređenje ove ulice, ali i uređenje još nekoliko mjesta za parkiranje.

Ovom investicijom obuhvaćeno je ukupno 2.500 metara kvadratnih asfaltnog kolnika i oko 800 m2 nogostupa. Postavljanjem tzv. travne rešetke uređeno je i 320 m2 parkirališta čime je osigurano dodatnih 12 parkirališnih mjesta, a što je ekvivalent 66 metara uličnog parkiranja.

Pročitajte još

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist