Natrag
19.2.2019 18:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZAVRŠENI ‘MIRISI BOŽIĆA’ I ove godine bogata ponuda ruralnog turizma Konavala

30.12.2015 @ 18:44 Dulist dulist IN
8;8

Podijelite:

Danima konavoske zelene menestre, baštine i vina završili su ovogodišnji, osmi po redu Mirisi Božića u Konavlima.

Ovogodišnja manifestacija organizirana je u nešto drugačijem konceptu u kojem su se u organizaciju uključile i druge konavoske udruge i značajno doprinijele programu, a zelena je menestra nakon popularizacije kroz pet godina održavanja Festivala zelene menestre i vina, vraćena u konavoska domaćinstva.

Sedam domaćinstava pripremalo je i nudilo zelenu menestru posjetiteljima, sedam kušaonica vina bilo je otvoreno za degustaciju konavoskih vina, a sudjelovala su i tri kulturno-baštinska objekta zaokružujući tako bogatu ponudu ruralnog turizma Konavala koju su brojni posjetitelji bili u mogućnosti posjetiti.

Podignuta je kvaliteta programa koji je prilagođen ciljanim grupama, tj. ciljanoj zaintresiranoj publici što je potvrdio veliki broj posjetitelja na svim događanjima.

Promotorica manifestacije, hrvatska glumica Jelena Perčin, i ove je godine aktivno sudjelovala u programu.
Za Agroturizam Konavle 2015. godina bila je jedna od najuspješnijih godina do sada jer su Konavle proglašene drugom najboljom destinacijom ruralnog turizma u RH.

Ovim putem htjeli bismo se zahvaliti svim članovima Agroturizma Konavle, svim konavoskim obiteljima koje su sudjelovale u manifestaciji, svim udrugama i organizacijama koji su sudjelovali u manifestaciji kao što su Glumačka družina Ariel, Facebook grupa Konavoski riječnik, Udruga cavtatske mame, KUD Stjepan Radić i svima koji su donacijama i na bilo koji drugi način pomogli u organizaciji Mirisa Božića – ističu organizatori, Agroturizam Konavle.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana