DuList IN

ZAVRŠENI ‘MIRISI BOŽIĆA’ I ove godine bogata ponuda ruralnog turizma Konavala

Danima konavoske zelene menestre, baštine i vina završili su ovogodišnji, osmi po redu Mirisi Božića u Konavlima.

Ovogodišnja manifestacija organizirana je u nešto drugačijem konceptu u kojem su se u organizaciju uključile i druge konavoske udruge i značajno doprinijele programu, a zelena je menestra nakon popularizacije kroz pet godina održavanja Festivala zelene menestre i vina, vraćena u konavoska domaćinstva.

Sedam domaćinstava pripremalo je i nudilo zelenu menestru posjetiteljima, sedam kušaonica vina bilo je otvoreno za degustaciju konavoskih vina, a sudjelovala su i tri kulturno-baštinska objekta zaokružujući tako bogatu ponudu ruralnog turizma Konavala koju su brojni posjetitelji bili u mogućnosti posjetiti.

Podignuta je kvaliteta programa koji je prilagođen ciljanim grupama, tj. ciljanoj zaintresiranoj publici što je potvrdio veliki broj posjetitelja na svim događanjima.

Promotorica manifestacije, hrvatska glumica Jelena Perčin, i ove je godine aktivno sudjelovala u programu.
Za Agroturizam Konavle 2015. godina bila je jedna od najuspješnijih godina do sada jer su Konavle proglašene drugom najboljom destinacijom ruralnog turizma u RH.

Ovim putem htjeli bismo se zahvaliti svim članovima Agroturizma Konavle, svim konavoskim obiteljima koje su sudjelovale u manifestaciji, svim udrugama i organizacijama koji su sudjelovali u manifestaciji kao što su Glumačka družina Ariel, Facebook grupa Konavoski riječnik, Udruga cavtatske mame, KUD Stjepan Radić i svima koji su donacijama i na bilo koji drugi način pomogli u organizaciji Mirisa Božića – ističu organizatori, Agroturizam Konavle.

Pročitajte još

KRAJ SAGE Mia Hudoletnjak o svemu što niste znali o Islandu

Dulist.hr

RAZGOVOR S PAULOM JUSIĆ Đelo me zvao Pepeljugom, volio je slušati kako pjevam pjesme Whitney Houston

Maria Prkut

FOTOĐIR Prije novog nevremena…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija