Natrag
19.2.2019 22:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

Završena rekonstrukcija ceste Blato – Grščica

25.7.2012 @ 17:49 Baldo Marunčić Aktualno
2;2

Podijelite:

Županijska uprava za ceste završila je s pet milijuna kuna vrijednim radovima na rekonstrukciji  3,8 kilometara dionice ceste Blato – Grščica.

Prema riječima ravnatelja ŽUC-a Nikše Konjevoda radi se o drugoj dionici ceste Blato-Smokvica čija je ukupna dužina sedam kilometara. U obje dionice ŽUC je ukupno uložio nešto manje od deset milijuna kuna.
 
Konjevod kaže kako je prije zahvata dionica Blato-Grščica bila u jako lošem stanju.
 
– Na zadovoljstvo lokalnog stanovništa radovi na rekonstrukciji županijske ceste Blato – Smokvica, dionica Blato – Gršćica, uspješno su i prema predviđenim rokovima završeni te je ona puštena u promet. Za ovu dionicu može se reći da je žila kucavica otoka i da je zasluženo zasjala u novom ruhu na radost stanovništva, ali i na zadovoljstvo brojnih turista koji tim dijelom prolaze do svojih odredišta na moru- zaključio je Konjevod.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana