Zanimljivosti

Završen susret mladih “rEUnited”

Što su sve radili proteklih šest dana, gdje su bili, što naučili te kako, na posljetku, vide budućnost Europske unije, mladi okupljeni na Međunarodnom susretu ''rEUnited'' u Mlinima, prikazali su u svom kratkom filmu.

Tako je sinoćnjom projekcijom završio ovaj susret, koji je okupio 28 mladih iz Hrvatske, Austrije i Slovenije. Film je napravljen uz pomoć članova gimnazijske udruge ''Luža'' iz Dubrovnika tijekom filmskih radionica te će ubuduće ostati dostupan na internetu.

Susret je organizirao Europski dom Dubrovnik, a njegova predsjednica Adriana Kremenjaš-Daničić ocijenila ga je vrlo uspješnim. Glavne teme bile su europsko građanstvo te urbani i ruralni razvoj u Europskoj uniji, a mladi koji su sudjelovali dolaze iz isto tako i urbanih i ruralnih područja Europske unije i buduće članice Hrvatske.

Skup je održan uz financijsku potporu europskog programa Mladi na djelu i Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

FOLKLORNI VIKEND Slavonci i Konavljani ojačali prijateljstvo!

Dulist

VIDEO/IZ PERSPEKTIVE PILOTA KANADERA Zračne snage odigrale veliku ulogu u gašenju požara na Pelješcu

Dulist

BOGAT PROGRAM Kreće još jedan Festival soli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija