Grad

ZAVRŠEN NATJEČAJ Oni su najbliži Frankovićevi suradnici!

ZAVRŠEN NATJEČAJ Oni su najbliži Frankovićevi suradnici!

Gradonačelnik Mato Franković ekipirao je tim svojih najblažih suradnika, odnosno nakon završenog natječaja konačno su imenovani pročelnici upravnih odjela.

Zapravo, ovim su natječajem potvrđeni dosadašnji privremeni pročelnici.

Marijeta Hladilo pročelnica je UO za poslove gradonačelnika, a Ana Hilje ostala je na čelu odjela za kulturu i baštinu, kojeg je vodila i u mandatu bivšeg gradonačelnika.

Pročelnica odjela za proračun, financije i naplatu i nadalje će biti Anita Burić, baš kao i pročelnica odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Silva Vlašić.

Zdenko Medović vodi odjel za gospodarenje gradskom imovinom, Đuro Šutalo pročelnik je odjela za promet, a Marko Miljanić za turizam, gospodarstvo i more. Službu Gradskog vijeća i dalje vodi pročelnica Nada Medović, dok je pročelnik Službe za unutarnju reviziju Ivan Bajić.

Zlatko Uršić, koji je u gradsku upravu došao s mjesta direktora Boninova potvrđen je za pročelnika odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu, a Zrinka Raguž, ranija zaposlenica Dubrovvačko-neretvanske županije, imenovana je za pročelnicu za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju.

Na mjestu pročelnice ostaje i Jelena Lončarić, koja će nastaviti voditi odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliš. Svakako spomenimo kako su već ranije imenovani pročelnici Dživo Brčić i Srđan Todorovski.

Imenovanja novih pročelnika potvrđena su DuListu iz Gradske uprave u odgovoru na naš upit.

 

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist