Aktualno

ZAVRELJE NIJE VIŠE ZAMUĆENO Povišena mutnoća vode i dalje prisutna na izvorištima Palata i Šumet

Vodovodne mreže Palata i Šumet i dalje su zamućene, dok je za izvorište Zavrelje stigla obavijest o prestanku zamućenja.

Naime, kako ističu iz Vodovoda, povišena mutnoća vode još uvijek je prisutna u dijelovima vodovodne mreže Palate te mreži Šumeta te stoga voda na području Orašca, Gornjih sela, Elafita i Šumeta nije za piće.

Pregledom terena utvrđeno je kako je mutnoća na izvorištu i u vodovodnoj mreži Zavrelja unutar dozvoljenih vrijednosti i može se koristiti za piće.

U suradnji s JVP Dubrovački vatrogasci Vodovod Dubrovnik organizirao je opskrbu pitkom vodom cisternom za danas prema sljedećem rasporedu:

CISTERNA 1
14.00 do 14.45 sati ŠUMET (IZA CRKVE)
15.00 do 16.00 sati GROMAČA (KOD VRTIĆA)
16.10 do 17.00 sati KLIŠEVO (KOD CRKVE)
17.10 do 18.00 sati ORAŠAC (DVD ORAŠAC)

-Mutnoća vode u ostalim dijelovima vodovodne mreže pod nadzorom Vodovoda Dubrovnik je sukladna Zakonu o vodi. Kontrola i dezinfekcija obavljaju se redovito, a o svim promjenama Vodovod će pravodobno obavijestiti javnost – ističu iz Vodovoda.

Pročitajte još

PITALI SMO GRAĐANE ‘Ako je nekoga strah koronavirusa, neka bježi ća’

Dulist

NOVI INCIDENT U HE DUBROVNIK Generator poplavljen velikim količinama vode

Dulist

RITOV JUBILARNI 20. ‘DAN KARIJERA’ Doznajte kako postati radnik kojeg svi žele

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija