Aktualno

Zatvoren Most, otkazan let za Zagreb

Most dr. Franja Tuđmana

Bura je opet zatvorila Most dr- Franja Tuđmana. Jutros od 8 sati sav promet iz smjera Mokošice odvija se preko Brgata, jer kao što smo pisali, promet kroz Sustjepan još uvijek nije u potpunosti uspostavljen.

Otkazan je let zrakoplova iz Zagreba, koji je u Zračnu luku Dubrovnik trebao sletjeti u 12.50. To ujedno znači da je otkazan i let za Zagreb, inače zakazan za 13.25. 

Puše jak sjeveroistočni vjetar 20-40 čvorova, koji će postupno oslabiti na 4-14, na otvorenom moru do 24 čvora, te na otvorenom moru okretati na sjeverni i sjevernozapadni. More 4-5, na otvorenom je moguće čak i 6, smirivat će se na 3-4, na krajnjem jugu će se zadržati 4-5. Vidljivost 20 km.
 
Promjenljivo oblačno, mjestimice kiša, pljusak i grmljavina, uglavnom samo na krajnjem jugu, očekuje se postupno razvedravanje, najprije na sjeveru područja.  
 
Brod „Porozina“ za Lopud i Suđurađ nije isplovio iz Dubrovnika. Nije isplovio ni brod iz Ubli za Vela luku, Hvar i Split.
 
Snijeg koji je sinoć pao u Konavlima intervencijom JVP Konavle i Dubrovnik cesta očišćen je pa su ceste prohodne.
 
Županijski centar 112 Dubrovnik jučer u popodnevnim satima zabilježio je i jedan let helikoptera HRZ-a na zahtjev Opće bolnice Dubrovnik. Riječ je o medicinskom prijevozu na relaciji za KBC Split.

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist