Natrag
15.2.2019 22:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Zatečen automobil ukraden u Nizozemskoj

10.4.2013 @ 12:18 Ana Prohaska Crna kronika

Podijelite:

Graničnoj kontroli na ulazu u RH 21. ožujka na graničnom prijelazu Metković pristupio je automobil VW Passat, BiH nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnjak iz BiH.

Prilikom granične kontrole utvrđena je sumnja u krivotvorenje broja šasije. Obavljene su dodatne provjere i izvidi kojima je potvrđeno da je broj šasije krivotvoren, te da se radi o automobilu koji je ukraden u Nizozemskoj. Vozilo je oduzeto, a kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja stvarnog vlasnika i vraćanja vozila oštećenom.

Napominjemo da je također u veljači ove godine, na graničnom prijelazu Klek, pronađen i oduzet automobil BMW X5, također s krivotvorenim brojevima šasije, a koje je bilo ukradeno u Italiji.
 
U prošloj 2012.godini na graničnim prijelazima PU dubrovačko-neretvanske prilikom obavljanja granične kontrole ukupno je otkriveno i oduzeto 17 automobila za kojima je bila raspisana potraga. Radi se o automobilima više i visoke klase.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana