Natrag
26.5.2018 17:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Zasvirala najmlađa limena glazba u Županiji

27.5.2012 @ 11:35 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Jučer, na Dan oslobođenja Župe dubrovačke, po prvi put je pred općinskom zgradom u Srebrenom uz sudjelovanje Mažoretkinja Župe dubrovačke javno nastupila Limena glazba Župa dubrovačka.

Limena glazba (30-tak glazbenika u dobi od 11 do 15 godina) i 70-tak još puno mlađih mažoretkinja izvelo je prigodan program koračnica.

– Ovo je sigurno najmlađa glazba po starosti glazbenika u našoj županiji, a vjerojatno i šire. Po stažu se ne mogu pohvaliti jer vježbaju tek godinu dana, a već su pod vodstvom profesora Mojaša uspjeli javno nastupiti – kaže Ivo Brešković iz Limene glazbe Župa dubrovačka.

Najmlađa općina po starosti stanovnika u našoj državi može se tako pohvaliti i po još nečem što je čini mladom i vitalnom – najmlađom glazbom, javljaju nam Župljani.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana