Natrag
18.2.2019 17:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Zašto su s Ploča dignute kante za papir i staklo?

18.7.2013 @ 13:00 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Jedan  naš sugrađanin javio  se u redakciju duLista s pritužbom kako su s područja Ploča uklonjene kante za odlaganje papira i stakla.

– I to upravo u vrijeme kada smo ušli u EU i kada se moramo prilagoditi po tom pitanju – naglasio je.

Za komentar smo pitali direktora Čistoće Pera Kacigu, koji nam je odgovorio kako su kante uklonjene privremeno  zbog nedostatka prostora.

– Digli smo ih zbog nedostatka prostora, no bit će vraćene kroz 2-3 dana ili na dosadašnje mjesto ili pored trafike za što još čekamo odobrenje od Komunalnog odjela. Naime, na Pločama imamo problema s prostorom radi karića. Problem nam predstavlja i butiga, odnosno svakodnevno odlaganje kartona, pa na tom dijelu čak do 4, 5 puta praznimo kante. Naime, razmatra se i uređenje ovog dijela, pa čak i izmicanje autobusnog stajališta. Dakle, spomenute kante za staklo i papir nisu uklonjene trajno, već će biti vraćene za 2-3 dana – istakuo je Kaciga.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana