DuList PROMO

Zašto studirati na RIT Croatia? Zato jer sve što učim na predavanju uspijevam primijeniti u praksi!

Zašto studirati na RIT Croatia? Zato jer sve što učim na predavanju uspijevam primijeniti u praksi!

Odabir studija odnosno visokog obrazovanja sigurno je jedna od najvažnijih životnih odluka.

I dok neki maštaju o ekonomiji, informacijskim tehnologijama, pravu ili medicini, svima im je jedno sigurno zajedničko – želja za obrazovanjem koje će im omogućiti uspješne karijere.

Upisi na RIT Croatia su u tijeku, a prijemni ispiti se održavaju svakim radnim danom do 15. kolovoza, s početkom u 9 ujutro, na našim kampusima u Zagrebu i Dubrovniku. Saznaj VIŠE i PRIJAVI SE!

Što mogu raditi nakon što diplomiram?
Kad razgovaramo o studijima u Dubrovniku, jedan od najpoznatijih su svakako Service Management i Informacijske tehnologije na RIT Croatia koji priprema studente za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije, turizma i IT-a. No pri izboru studija, jedno od najčešćih pitanja o kojem budući studenti razmišljaju jest – „Zvuči jako zanimljivo, no što mogu raditi kad diplomiram? Hoću li znati raditi taj posao? Koliko ću moći zaraditi?“Zanimljivo je da je upravo fokus i na razvoj adekvatnih praktičnih znanja ono po čemu je matično američko sveučilište, RIT, poznato diljem svijeta.

Poslodavci izrazito zadovoljni studentima RIT Croatia
Kvalitetno obrazovanje i razvoj praktičnih znanja naravno nailazi na dobre ocjene kod budućih poslodavaca. Koledž RIT Croatia je proveo istraživanje na više od 20 kompanija s kojima redovito surađuje. Rezultati pokazuju izrazito zadovoljstvo ispitanika studentima RIT Croatia, a posebice njihovom snalažljivošću, proaktivnošću, točnošću i preciznošću te primjenom teorijskog znanja u praksi.

Zašto poći u Zagreb kada možeš ostati u prekrasnom Dubrovniku?
O studiranju u Dubrovniku razgovarali smo s Darkom Stankovićem, studentom RIT Croatia: „S potpunom sigurnošću mogu reći da mi je drago što sam upisao RIT Croatia. Tijekom srednje škole, a pogotovo u četvrtom razredu, promijenilo se tisuću ideja o mogućem fakultetu kojeg ću upisati. Na kraju sam se ipak odlučio za RIT i u potpunosti sam zadovoljan odabirom – i koledža i studija. Smatram da je lijepo nakon srednje škole malo odseliti i osamostaliti se, na neki način, započeti pravi studentski život. Ipak, mislim da u tom segmentu nisam zakinut, obzirom da kvalitetu obrazovanja koju trenutno dobivam, dobivam u svom rodnom gradu.“

Studiranje na američkom koledžu: Kod nas se naučeno uvijek primjenjuje na raznim prezentacijama, istraživačkim radovima i esejima
„Osim znanja koje kolege i ja stječemo na predavanjima, RIT Croatia od studenata zahtjeva odrađivanje stručne prakse. Upravo je ta stručna praksa nešto što me najviše i iznenadilo na fakultetu, jer sam dosad uspio sve ono što radimo na predavanju, primijeniti u praksi.“, govori Darko i nastavlja: „ To je onaj trenutak kada shvatite svrhu vašeg obrazovanja i kada se snađete u situaciji u kojoj trebate donijeti odluku. To su trenutci kada ste ponosni na sebe. Osim stručne prakse, tu su i razna događanja izvan fakulteta, a u organizaciji fakulteta, gdje doista stječete dojam pripadanja zajednici. Smatram da se RIT Croatia upravo po tome i razlikuje od ostalih fakulteta. Kod nas se naučeno uvijek aplicira na raznim prezentacijama, istraživačkim radovima i esejima. Samo učenje se također ne bazira na učenju hrpe nepotrebnih činjenica, već kroz konkretne situacije (case study) i slučajeve, učimo kako pravilno postupiti.“

Upisi na RIT Croatia su u tijeku, a prijemni ispiti se održavaju svakim radnim danom do 15. kolovoza, s početkom u 9 ujutro, na našim kampusima u Zagrebu i Dubrovniku. Saznaj VIŠE i PRIJAVI SE! Za više informacija obrati se Odjelu za upise na e-mail: admissions@croatia.rit.edu, tel: + 385 (0) 20 433 000 / + 385 (0) 1 643 9100.

 

 

Sponzorirani članak

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist