Crna kronikaUrednički izbor

Zaštitaru određen istražni zatvor zbog premlaćivanja mladića ispred Revelina

Zaštitaru određen istražni zatvor zbog premlaćivanja mladića ispred Revelina

Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je 29-godišnjaku istražni zatvor zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede.
Riječ je, podsjetimo, o zaštitaru Revelina, koji je u subotu rano ujutro ispred ovog kluba nanio teške tjelesne ozljede 27-godišnjem Dubrovčaninu.
Kako se navodi u priopćenju DORH-a, Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku je 26. svibnja 2018. uz kaznenu prijavu priveden državljanin Republike Hrvatske (1990.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede.
-Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 25. svibnja 2019. u oko 4,30 sati, u jednom noćnom klubu u Dubrovniku, za vrijeme dok je obavljao svoju dužnost kao zaštitar, prišao hrvatskom državljaninu (1992.) s kojim je od prije imao narušene odnose i zajedno s njime izašao ispred noćnog kluba, gdje ga je u nakani teškog tjelesnog ozljeđivanja, sapleo udarcem nogom i udario šakom u glavu, od kojeg udarca je oštećenik pao na tlo gdje mu je nogom obuvenom u cipelu zadao još najmanje jedan udarac u glavu. Oštećenik je zadobio teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma gornje čeljusti – ističe se u priopćenju DORH-a.

Pročitajte još

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist