Županija

ZASLUŽENO Pohvalnice i zahvalnice uspješnim učenicima te njihovim mentorima!

ZASLUŽENO Pohvalnice i zahvalnice uspješnim učenicima te njihovim mentorima!

V.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelena Dadić u Velikoj vijećnici je na sastanku ravnatelja svih osnovnih i srednjih škola na području Dubrovačko-neretvanske županije dodijelila priznanja, pohvalnice i zahvalnice za sve učenike i njihove mentore koji su sudjelovali na županijskim smotrama i natjecanjima iz znanja u 2017./2018. školskoj godini.

Predstavnike škola ovom prilikom pozdravila je i zamjenica Marević, a v.d. pročelnice Dadić zahvalila je školama domaćinima natjecanja te predsjednicima i članovima povjerenstava bez kojih ne bi bila moguća provedba i organizacija istih te pohvalila učenike i mentore koji su ove godine pokazali iznimne rezultate što se, između ostalog, ogleda i u skoro dvije tisuće dodjeljenih diploma.

Također je ravnateljima osnovnih škola uručila tri naslova knjiga iz područja lektire za učenike trećih, šestih i sedmih razreda koji rade po prilagođenom programu kako bi uz pomoć svojih pomoćnika u nastavi lakše usvojili nastavni plan i program.

Pročitajte još

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist

‘SIMPLY THE BEST’ Konavle – destinacija godine!

Dulist

VELIKI DOGAĐAJ ZA PELJEŠAC I OTOČANE Korčulani dobili CT uređaj u Domu zdravlja Korčula

Dulist