Aktualno

ZASLADITE SE ORLANDOM Kameni vitez ‘presvukao’ se u bijelu čokoladu

ZASLADITE SE ORLANDOM Kameni vitez 'presvukao' se u bijelu čokoladu

Nakon čokoladnog lakta Nikoline Farčić u čast ‘dubrovačkog kamenog viteza’, Orlandu je posvećena još jedna slastica. Naime, ove srijede u Sponzi Kraš je predstavio čokoladni suvenir Orlando. Riječ je o ‘figuri’ Orlandovog stupa u potpunosti ručno izrađenog od bijele čokolade. U ovom ukusnom suveniru Dubrovčani, ali i brojni turisti moći će uživati isključivo u novootvorenoj trgovini Kraša u prostoru Luže.

Grad Dubrovnik vječna je inspiracija mnogim umjetnicima, istaknula je voditeljica večerašnjeg predstavljanja Darija Mikulandra Žanetić pa je tako nadahnuo i Kraš na dizajniranje ovih čokoladnih suvenira.

-Možemo biti ponosni na Orlanda od bijele čokolade kojeg je Kraš izradio povodom 600. obljetnice našeg viteza. On će biti kao pravi suvenir brojnim turistima te će im i naš Grad ostati u lijepom sjećanju – naglasila je Mikulandra Žanetić dodavši kako se u ovom poklon paketu uz Orlanda nalazi i ‘smotuljak’ na hrvatskom i engleskom jeziku u kojem se nalazi legenda o Orlandu.

Predstavljanje Orlanda od bijele čokolade glazbeno je popratio kvartet ‘Strings’ i to simfonijama Luke Sorkočevića. Potom je u Luži službeno otvoren i novi prostor Kraša gdje će Dubrovčani od sada moći uživati u raznolikim dragim im čokolatinima. Tko je sve bio na ovim ‘slatkim’ događajima, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

Pročitajte još

GRAND PRix Manjgura osvojila zlato za konferenciju ‘The Wolf strikes again’

Dulist

Dubravka Šuica druga na listi za Europski parlament

Dulist

OTVOREN PAVILJON BIH Marin Ivanović: ‘Čast mi je biti imenovan povjerenikom i kustosom’

Dulist