Grad

ZASADI DRVO, NE BUDI PANJ Uključite se u akciju i oplemenite svoje đardine

ZASADI DRVO, NE BUDI PANJ Uključite se u akciju i oplemenite svoje đardine

U građansku inicijativu Dani kolektivne sadnje drveća uključio se i Grad Dubrovnik, u suradnji Upravno odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša i odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu s trgovačkim društvom Vrtlar d.o.o. Riječ je o akciji organiziranje sadnje drveća koja će se diljem Hrvatske održati od 25. do 27. listopada.

Kako javljaju iz Grada Dubrovnika u suradnji sa županijskom koordinatoricom građanske inicijative Romanom Tomić, Grad Dubrovnik će donirati preko 200 sadnica stabala, kako bi doprinijeli ozelenjivanju naše životne sredine i time istaknuli važnost drveća, osobito u urbanim predjelima.

Jedan dio stabala će zasaditi Vrtlar d.o.o. s volonterima na javnim zelenim površinama, a ostatak sadnica bit će podijeljen građanima i to 21. listopada 2019. od 10 do 17 sati. Sadnice će se dijeliti u Parku Luja Šoletića, na parkiralištu kraj hotela Sumratin, u LLazaretima i u Novoj Mokošici, na platou kraj caffe bara Kiss.

-Pozivamo također i naše sugrađane da se individualno uključe u akciju i oplemene svoje đardine – pozivaju iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist