Natrag
23.3.2019 10:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZAPOVJEDNIK SIMOVIĆ: ‘Bilo je jako opasno i komplicirano gasiti, vatrogasci će u Platu dežurati cijelu noć’

10.1.2019 @ 20:21 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Požar je lokaliziran, ali nije u potpunosti ugašen. Situacija je bila jako složena jer smo morali doći do svakog dijela izvora koji je izdimljavao, a vuna i kabeli jako puno izdimljavaju – rekao je za DuList županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović dodavši kako se nada kako će požarište brzo biti sanirano.

-Samo gašenje bilo je otežano jer smo vršili pretragu terena kako bismo spasili ljudske živote. Nakon dojave kolega iz hidroelektrane kako su njihova tri kolege bili unutra tada smo paralelno gasili i tražili. Ljudski život je nemjerljiv sa svakom materijalnom štetom – istaknuo je Simović i naglasio kako vatrogasci u Platu ostaju cijelu noć te će se sutra tijekom dana po potrebi priključiti i potrazi na moru.

Na naše pitanje koliko je opasno i komplicirano bilo gasiti unutar hidroelektrane Simović je naglasio kako je bilo jako opasno gasiti dok je sve pod naponom.

-Ipak, trudili smo se u svemu odraditi svoj posao i spasiti ljudske živote.  Našli smo njihovu opremu, ali nismo našli njih – rekao je zapovjednik Simović.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana