Natrag
23.4.2019 04:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

Započete reforme i kandidatura

1.1.2013 @ 10:37 Dulist Aktualno

Podijelite:

DuList je, osim godišnje inventure i protresanja najvažnijih događaja koji su obilježili dubrovačku 2012. godinu, donio i stavove i razmišljanja poznatih osoba političkog i javnog života Grada o minuloj 2012. te nadolažećoj 2013. godini.

Evo razmišljanja zamjenika gradonačelnika Tatjane Šimac Bonačić i Nika Šalje
 
– Ova 2012. bila je jako dobra i vrlo uspješna, i slobodno mogu reći da je kruna svega toga, kao i prethodnih godina, moja kandidatura za mjesto gradonačelnika. To je zbilja, bez obzira na rezultat u svibnju, velika čast i odgovornost. Na neki način i nagrada i od strane građana koji su me prepoznali u anketi i od stranke SDP, koji su mi dali povjerenje za tu veliku čast i odgovornost. U Novoj 2013. godini, prije svega očekujem ono osnovno, a to je da mi Bog da zdravlja, što je najvažnije od svega. Naravno da ne možemo zaobići ni lokalne izbore koji su u svibnju i naravno da očekujem pobjedu na izborima i imenovanje na mjesto gradonačelnika – istaknuo je Niko Šalja.
 
– Prošla godina bila je burna i na lokalnoj i na državnoj razini. Mogu reći da je bila godina istine, nove vlade, vlade nade. Vladini potezi nisu se mnogima svidjeli i Vlada nije radila samo da se kupuje socijalni mir.
Dogodio se gospodarski rast, struktura u sustavima, pojedinim, no bili smo svjedoci i raznih prosvjeda, ovo je bila godina i ostavki i promjena čelnih ljudi i ministarstava, pa svjedoci smo i tužnog odlaska Borisa Šprema, predsjednika Hrvatskog Sabora.
To je taj grubi dio i zato smatram kako je godina bila teška. A u 2013. privatno moj suprug i ja očekujem prvu unučicu i očekujem ulogu bake. Također se radujem i zaposlenju mladih ljudi, obrazovanih profesionalaca, kao što je i moja mlađa kćer, koja evo već dvije godine čeka posao. Poslovno očekujem nastavak započetih reformi i bolju Hrvatsku, koju, između ostalog, čeka i ulazak u EU – istaknula je Šimac Bonačić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana