Aktualno

Započeo novi ciklus radionica izrade keramike za djecu s poteškoćama u razvoju

Početkom veljače 2019. započeo je novi ciklus izrade keramike za djecu s poteškoćama u razvoju na Sveučilištu u Dubrovniku.
Kao i u prethodnim ciklusima, djeci se u radionicama nudi dodatni medij kroz koji se mogu izraziti, jačati svoju koncentraciju, unapređivati finu motoriku, ali i jačati svoje socijalne vještine. Cilj je i pratiti dječje interese i mogućnosti te stvoriti pozitivnu atmosferu za sve uključene – djecu, njihove roditelje, učitelje i voditeljice.
Djeca koja pohađaju trenutni ciklus radionica djeca su s poteškoćama u razvoju koja pohađaju OŠ Marin Držić i OŠ Ivana Gundulića Gruž. Kako bi isto bilo moguće suradnja je postignuta sa stručnjacima OŠ Marin Držić: Anitom Šimović, Anom Škurla i Mateom Tomičić. U radionicama, ako to žele, uključeni su i roditelji djece. Kao i u prethodnim ciklusima voditeljica radionica je docentica Sveučilišta u Dubrovniku Kristina Kojan Goluža uz pomoć svojih studentica Vasilije Todorović i Dore Mihaljevićte podršku psihologinje Tene Erceg.

Pročitajte još

MSC Cruises produljio obustavu krstarenja do 31. srpnja, svi brodovi u pogonu do ljeta 2021.

Dulist

‘BUĐENJE’ ZRAČNOG PROMETA Najviše letova za Hrvatsku najavljeno iz Njemačke, Beneluxa i Francuske

Dulist

USUSRET BLAGDANU Ovog četvrtka počinje devetnica sv. Antunu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija