Natrag
26.4.2019 09:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZAPLJENA NA KARASOVIĆIMA Albanac 13 paketa marihuane sakrio u blatobran

14.10.2016 @ 11:03 Dulist Crna kronika
2;2

Podijelite:

Policija i Carina su na graničnom prijelazu Karasovići spriječili krijumčarenje čak 8 kilograma marihuane, koju je Albanac (32) sakrio u blatobran vozila.

Naime, u večernjim satima u srijedu, 12. listopada, na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići, u osobnom automobilu albanskih nacionalnih oznaka pronađeno je 13 paketa u kojima se nalazilo preko 8 kg prešane marihuane. Vozilom je upravljao 32-godišnji državljanin Albanije, a droga je pronađena u prepravljenom metalnom spremniku ispod zadnjeg branika vozila.

Albanac je ‘pao’ s drogom tijekom obavljanja granične kontrole kada su policijski službenici Policijske postaje Gruda u suradnji s djelatnicima carine posumnjali na krijumčarenje te je zatražen nalog za pretragu vozila. Pretragom je pronađena spomenuta droga, a vozač je uhićen i doveden na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg je, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

-Policijska uprava dubrovačko-neretvanska na ovaj je način spriječila jedanaesto krijumčarenje veće količine droge preko graničnih prijelaza čime se ovogodišnja količina zaplijenjene marihuane popela na 180 kg, a nedavno je u Zažablju otkrivena i plantaža na kojoj se nalazilo 60 stabljika marihuane – javljaju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana