DuList IN

ZAPJEVAT ĆE U GRADU I U MOKOŠICI Stižu članovi klape Samoana!

ZAPJEVAT ĆE U GRADU I U MOKOŠICI Stižu članovi klape Samoana!

Članovi novozelandske klape Samoana, trenutno na turneji po Hrvatskoj, gostuju i u Dubrovniku. U utorak, 28. kolovoza od 20:00 sati Christian i Austin Malietoa-Brown nastupit će ispred crkve sv. Vlaha, a dan poslije, u srijedu, 29. kolovoza s početkom u 21 sat očekuje ih nastup u Mokošici, na igralištu pored caffe bara ‘Kiss’.

Sedmeročlana klapa Samoana osnovana je 2011. godine u Aucklandu, a ovo im je treća hrvatska turneja. Njihove izvedbe poznatih klapskih napjeva i drugih izvornih hrvatskih pjesama izazvale su nemalo zanimanje publike u Hrvatskoj, ali i šire. Ovi Samoanci s Novog Zelanda dokazali su da glazba uistinu ne poznaje granice, a našu publiku posebno su osvojili glazbenom podrškom nogometnoj reprezentaciji na posljednjom svjetskom prvenstvu kada su otpjevali ‘Nije u šoldima sve’, neslužbenu himnu Vatrenih.

Nastupi članova klape Samoana ostvareni su i financirani od strane Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika , a održavaju se u sklopu kulturno-zabavnog programa ‘Ulicama našeg grada’.

FOTO: Facebook.com/KlapaSamoana

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist