Sport

ŽAPCI ‘PALI’ U GRUŽU Jugaši pobijedili Mladost, vodila se taktička bitka

ŽAPCI 'PALI' U GRUŽU Jugaši pobijedili Mladost, vodila se taktička bitka

Jug Adriatic osiguranje u tvrdoj je utakmici osmog kola Regionalne lige na gruškom bazenu po svim elementima igre nadmašio zagrebačku Mladost rezultatom 14:10 (3:1, 3:4, 4:3, 4:2).

Rezultatski se čini da je Jug lagano došao do pobjede, ali to je bila rovovska bitka u kojoj je došlo do velikog broja isključenja. Ukupno ih je bilo trideset.

Loren Fatović pospremio je najviše golova u mrežu ‘Žabaca’. Samo jedan pogodak manje zabio je Paulo Obradović, dok je za dva pogotka zaslužan kapetan Xavi Garcia. Po jedan pogodak imali su Marko Macan, Luka Lončar, Filip Kržić, Daniil Merkulov i Hrvoje Benić. Toni Popadić je na golu skupio deset obrana.

Za odličan učinak Jugaša i time sjajnu utakmicu, zaslužan je trener Vjeko Kobešćak. Taktički je, s čestim izmjenama igrača, razbio ritam igre Mladosti. Kobešćak je nadmudrio Žapce, a Jugaši su sve ‘odradili’.

Nakon ove utakmice, Jugaši su preuzeli prvo mjesto na ljestvici Regionalne lige. Drže stopostotan učinak u utakmicama s osvojena 24 boda, a iza sebe su ostavili upravo ‘Žapce’.

ŽAPCI 'PALI' U GRUŽU Jugaši pobijedili Mladost, vodila se taktička bitka

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist